Sneakers Dolce&Gabanna

1.999,00 lei

3 lei evaluare produs.( vezi detalii aici )

Sneakers „Bassa Broccato” din colecția „Patchwork di Sicilia” .Fabricat din brocart auriu, căptușiți complet cu piele moal  și împodobit de emblematica plăcuță cu aurie Dolce&Gabbana.

preț retail 550e

„Pre-owned” înseamnă că acest produs a aparținut altcuiva și de asemenea, înseamnă că achiziționându-l nu numai ca îi vei prelungi purtarea, dar mai ales vei contribui major la protejarea mediului înconjurător. Toate produsele Consignația7 au fost verificate individual, curățate și validate pentru a asigura o condiție cât mai aproape de sentimentul de „produs nou”, fară defecte vizibile, vicii de croială sau semne de purtare intensă. Măsurile specificate sunt cele de pe eticheta produsului.diului înconjurător.

Stoc epuizat

SKU: 2000000559896 Categorii: ,
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

Dolce & Gabbana

Culoare

AURIU

Marime

38,5

Uzura

Purtat cu grija

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sneakers Dolce&Gabanna”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare

Livrarea produselor comandate prin magazinul on-line se realizeaza prin curier.

Livrarea se efectueaza în termen de 3(trei) zile lucrătoare, de la data procesarii de către consignatia7.ro a comenzii Dumneavoastă. Comenzi plasate după ora 16, precum și sâmbătă, duminică sau în zile oficiale nelucrătoare, se prelucrează în următoarea zi lucrătoare.

Livrările se realizeaza, pe intreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea in integralitate si fara deficienta a produselor comandate.