Jacheta Piele

699,00 lei

3 lei evaluare produs.( vezi detalii aici )

Pentru informatii suplimentare despre produsele disponibile de Consignatia7.ro ne puteti contacta pe whatsapp sau telefonic la nr. de telefon 0738855450 sau pe adresa de mail contact@consignatia7.ro

1 în stoc

SKU: 2000000687162 Categorii: ,
Descriere

Descriere

„Pre-owned” înseamnă că acest produs a aparținut altcuiva și de asemenea, înseamnă că achizitionându-l nu numai că îi vei prelungi purtarea, dar mai ales vei contribui major la protejarea mediului înconjurător. Toate produsele Consignația7 au fost verificate individual, curățate și validate pentru a asigura o condiție cât mai aproape de sentimentul de „produs nou”, fară defecte vizibile, vicii de croială sau semne de purtare intensă.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Material

piele naturala

Culoare

Negru

Marime

M

Uzura

Purtat cu grija

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jacheta Piele”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare

Livrarea produselor comandate prin magazinul on-line se realizeaza prin curier.

Livrarea se efectueaza în termen de 3(trei) zile lucrătoare, de la data procesarii de către consignatia7.ro a comenzii Dumneavoastă. Comenzi plasate după ora 16, precum și sâmbătă, duminică sau în zile oficiale nelucrătoare, se prelucrează în următoarea zi lucrătoare.

Livrările se realizeaza, pe intreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea in integralitate si fara deficienta a produselor comandate.