-20%Sold out

Geantă Prada

7.999,00 lei

3 lei evaluare produs.( vezi detalii aici )

Geantă Prada Larice Saffiano Vernice din piele Saffiano verde, cu mânere și ornamente din piele cafenie. Partea superioară a cadrului și feroneria sunt strălucitoare, cu usoare zgârieturi superficiale. Interiorul este curat. Prezintă dustbag si certificat de autenticitate.
dimensiuni 32 x 13 x 23 cm.

pret retail 3350$

„Pre-owned” înseamnă că acest produs a aparținut altcuiva și de asemenea, înseamnă că achiziționându-l nu numai ca îi vei prelungi purtarea, dar mai ales vei contribui major la protejarea mediului înconjurător. Toate produsele Consignația7 au fost verificate individual, curățate și validate pentru a asigura o condiție cât mai aproape de sentimentul de „produs nou”, fară defecte vizibile, vicii de croială sau semne de purtare intensă. Măsurile specificate sunt cele de pe eticheta produsului.diului înconjurător.

Stoc epuizat

SKU: 200000535500 Categorii: , ,
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Brand

Prada

Culoare

Verde 

Marime

MEDIE

Uzura

Purtat cu grija

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Geantă Prada”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare

Livrarea produselor comandate prin magazinul on-line se realizeaza prin curier.

Livrarea se efectueaza în termen de 3(trei) zile lucrătoare, de la data procesarii de către consignatia7.ro a comenzii Dumneavoastă. Comenzi plasate după ora 16, precum și sâmbătă, duminică sau în zile oficiale nelucrătoare, se prelucrează în următoarea zi lucrătoare.

Livrările se realizeaza, pe intreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea in integralitate si fara deficienta a produselor comandate.