MISIUNEA

Consignatia7 este strans legata de protejarea calitatii vietii intr-un mod cat mai apropiat de dorinta naturala de a ne defini prin ceea ce ne place. In fiecare an omul de rand arunca sau doneaza cca 65 de kilograme de haine, majoritatea aproape nepurtate, aceasta fiind una dintre cele mai daunatoare modalitati de decluterring pentru mediul inconjurator, produsele ajungand sa polueze sau chiar pe piata neagra de second hand.

Astfel, misiunea Consignatia7 este de a pastra calitatea vietii data de posibilitatea de a cumpara ceea ce ne place, de a purta ceea ce ne defineste, dar cu grija fata de prezent si, mai ales, fata de viitor.

VIZIUNEA

Consignatia7 este a unei lumi unde unde putem cumpara tot ceea ce ne place, fara sa ne simtim vinovati ca avem prea multe. Astfel, Consignatia7 a creat in Romania cea mai rapida si prietenoasa solutie prin care putem recupera o parte din investitia facuta in pasiune sau stil, astfel incat sa putem continua sa ne bucuram de acestea.

Serviciul de consignatare propune anual zeci de mii de produse spre vanzare, reducand astfel semnificativ riscul ca acestea sa fie daunatoare pentru mediul inconjurator, prelunngindu-le durata de purtare si chiar avand un impact asupra productiei ulterioare de produse noi.

VALORILE

Consignatia7 sunt, fara a se limita la, responsabilitatea ecologica, increderea in oameni si optimismul fara de care nu ne-am fi putut dezvolta. Ne dorim neîncetat ca aceste valori sa se regaseasca in tot ceea ce facem, dar mai ales, in lumea in care traim.