LIVRARE

 Produsele comandate pe siteul CONSIGNATIA7.RO se livreaza numai prin curierat rapid Fan Courier.

CONDITIILE DE LIVRARE sunt:

 • – Ridicare din Magazinul nostru din Bdul Hristo Botev Nr.3, Sector 3, Bucuresti (conform programului de lucru)
 • – LIVRARE RAPIDA in 1-5 zile prin curier rapid, acasă sau la birou.
 • – 19,90 RON pentru comenzile aflate in aria de acoperire a curierului si care nu depasesc greutatea cumulativa de 2kg.

 

Sub rezerva dispoziţiilor din Articolul 7 din Termeni si conditii  privind disponibilitatea produselor, cu excepţia cazurilor în care există circumstanţe extraordinare, vom depune toate eforturile pentru a finaliza comanda dumneavoastră cu produsul (produsele) enumerat(e) în Confirmarea de expediere până la data specificată în Confirmarea de expediere menţionată sau, dacă data de livrare estimată nu este specificată, în termenul estimat indicat la selectarea metodei de livrare şi, în orice caz, în termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data Confirmării comenzii.

Cu toate acestea, pot apărea întârzieri din motive cum ar fi apariţia unor circumstanţe neprevăzute sau zona de livrare.

Dacă, dintr-un anumit motiv, nu putem respecta data de livrare, vă vom informa cu privire la această situaţie şi vă vom oferi opţiunea de a menţine comanda cu o nouă dată de livrare sau de a anula comanda cu rambursarea întregii sume plătite. Vă rugăm să reţineţi că nu livrăm în zilele de sâmbătă şi duminică.

În sensul prezenţilor Termeni, se consideră că „livrarea” a avut loc sau se consideră că a fost „livrată” comanda atunci când dumneavoastră intraţi sau o parte terţă desemnată de dumneavoastră intră în posesia fizică a produselor, lucru demonstrat de o semnătură de primire a comenzii la adresa de livrare convenită.

Menționăm că nuanțele de culoare ale produselor diferă în funcție de calibrarea fiecărui dispozitiv de pe care acestea sunt vizualizate și pot să difere față de culoarea reală a produsului.

In cazul în care comanda de produse nu ajunge la dumneavoastră în timpul de livrare estimat, vă  adresăm rugămintea de a ne contacta utilizand urmatoarele date: numărul de telefon 0738855450 şi adresa de e-mail: reclamatii@CONSIGNATIA7.RO.

CUM SE EFECTUEAZĂ O RETURNARE

 1. In termen de maxim 48 de ore de la preluarea coletului si evaluarea produsului, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa retur@consignatia7.ro in care sa specificati:
 • numarul de comanda si motivul pentru care produsul nu este potrivit. 
 • un numar de telefon la care puteti fi contactat
 • o adresa de la care poate fi ridicat produsul si un interval orar (in termen de 14 zile)
 • Un cont bancar in care putem vira contravaloarea produsului

 

 1. Consignatia7 trimite un curier  pentru colectarea coletului. Va rugam sa puneti produsele in ambalajul original sau in alt ambalaj protector.

 

 1. Din momentul in care produsul ajunge la depozitul Consignatia7 ( Bdul Hristo Botev Nr.3, Sector 3, Bucuresti), banii se vireaza in maxim 14 zile in contul dvs indicat in cererea de retur. Suma rambursata nu include taxa de livrare.

Fii responsabil si returneaza produsul asa cum l-ai primit!

o    Mentionam ca perioada de testare-returnare de doua zile calendaristice este pentru a proba produsul. 

 • Termenul de returnare poate fi prelungit pana la 14 zile, insa este necesara anuntarea acestuia la 24 de ore de la primirea coletului via e-mail

o    Te rugam sa fii responsabil si sa returnezi produsul asa cum l-ai primit: sa fie doar probat intr-un mediu curat, fara urme de uzura si rupturi (altele decat cele mentionate in descrierea produsului), inclusiv cu accesorii si cutia originala. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti de produsul returnat de tine.

o    Nu acceptam spre retur produse care au fost purtate si prezinta urme clare de uzura, altele decat cele asupra carora se face referire in comanda initiala, pe site sau in orice alt mediu de unde a fost comandat. Toate produsele declarate neconforme (care prezinta urme de purtare, uzura, deteriorare) se vor returna catre client fara a se accepta cererea de retur bani sau schimb de produs. 

Returul este suportat de catre client!

o    Daca doresti sa returnezi un produs, tine cont ca ai cumparat un produs PREOWNED, cu eventuale urme de uzura sau nesigilat, astfel incat nu putem garanta pentru asteptarile tale. Astfel, returul va fi suportat de tine, daca alegi livrarea prin curier. De asemenea, poti returna produsul direct in magazin (bulevardul Hristo Botev, nr 3, sector 3, Bucuresti), chiar daca a fost cumparat online.

Nota: Nu primim rambursarea produselor prin intermediul Poștei Române, doar prin firme de curierat rapid (de exemplu: Fan Courier, Sameday etc.)

Nota: Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 5 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs sau care au refuzat sa ridice coletele de 2 ori la rand.

Program: Luni- Vineri, orele 10:00-18:00

Telefon: 0738855450  

Email: office@CONSIGNATIA7.RO

Pentru mai multe detalii click pe: Politica de retur