Consignația7 a luat naștere în 2017 sub forma unui magazin destinat vânzării produselor din categoria “Vintage & Retro”, în centrul Bucureștiului.

În 2019, ca urmare a solicitărilor din partea clienților am luat decizia să lansăm primul serviciu de “wardrobe decluterring”, respectiv un serviciu destinat celor care au nevoie de o soluție prin care să recupereze o parte din investiția în produse de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorii indiferent că acestea sunt produse care provin din magazinele mass market sau dacă sunt produse premium. 

Din 2019 până în prezent, Consignația7 a propus pentru vânzare peste 20k de produse provenite de la 3500 de depunători unici prin intermediul celor două magazine.

In momentul de fata, Consignatia7 ofera serviciul de consignatare atat in locatiile fizice, respectiv Consignatia7 Display Shop din Str. Hristo Botev, nr 3, sector 3 si Consignatia7 Vintage Shop din Str. George Vraca, nr 7, sector 1, Bucuresti.

Echipa

CEO & Co-Founder Consignația7
Adelina Serafim

Adelina a început afacerea Consignația7 în 2017, după 11 ani petrecuți în mediul corporate, acumulând experiență în Marketing și Vânzări.

“La început credeam că va fi doar un butic cochet cu piese vintage, cu vibe și unde o să îmi beau cafeaua în fiecare dimineață, poate chiar până la sfârșitul vieții, în timp ce dezbat despre modă și politică cu clienții.

Credeam atunci că îmi va fi imposibil să creez un serviciu de consignatare real și rămăsesem doar cu numele care sugera asta, însă în esență era doar un vintage shop.

Cu toate astea, clienții au insistat că este necesar acest serviciu și am făcut tot posibilul să găsesc o variantă. Nu a fost chiar ușor, dar sunt mândră de ce am realizat până acum.”

Co-Founder Consinația7
Bogdan Serafim

Bogdan aduce în Consignatia7 experiența sa de peste 25 de ani în Vânzări și Soluții de Securitate și este un real suport când vine vorba de administrare.

“La început n-am avut viziunea a ceea ce își dorea Adelina să facă, însă am avut încredere în planurile ei și am intervenit de fiecare dată când a fost nevoie.

Nu este o afacere ușor de administrat și nici un domeniu cu care să fie mulți familiarizați, dar astfel am avut posibilitatea să facem lucrurile așa cum credem noi, nu neapărat așa cum le fac deja alții.”

Partener Consignația7 / Marketing & Comm Manager
Livia Anusca

Livia este încă de la început în Consignatia7. Încă de când Consignatia7 era doar un butic, pe strada George Vraca, nr 7.

Prima poză postată pe pagină de instagram în 2017 o înfățișează chiar pe ea, purtând o cămășă vintage și o pereche de jeans cumpărate din magazin.

“Nici prin cap nu mi-a trecut că după mai mult de 4 ani voi fi aici. Mi-a plăcut că încă de la început au avut încredere în mine și mi-au dat voie să preiau partea de social media a shop-urilor și, în general, ideile mele au fost ascultate și puse în practică.

Au fost acești ani, ani în care am învățat foarte multe atât despre Consignația7, dar mai ales despre mine pentru că am fost nevoită să mă adaptez mereu și să învăț din mers, ceea ce m-a făcut foarte puternică.

Am încredere că Consignatia7 va ajunge foarte departe.”