Modalități de plată

Utilizatorii pot plăti pentru produsele comandate, alegând una dintre opțiunile de plată:

1) ramburs (curierul primеște banii după livrare) – nedisponibil momentan

2)Online cu cardul bancar

Puteți achita contravaloarea produselor prin plata online, cu carduri de credit / debit Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard / Maestro). Plățile online sunt sigure ca urmare a folosirii sistemului 3D Secure creat de către serviciul Netopia Payments.

Sistemul 3D Secure asigură același nivel de securitate precum cel de la bancomat sau din mediul fizic – direct la comerciant. Astfel, nicio informație legată de cardul dvs. nu va fi transferată sau stocată pe serverele Netopia Payments deoarece datele vor fi introduse direct în sistemele Visa si MasterCard.

Acest tip de sistem este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Autentificarea posesorului cardului se va efectua pe baza unui cod de securitate la care va avea acces exclusiv posesorul cardului și care se va produce exclusiv pe serverele Visa sau MasterCard, după caz.

Sistemul 3D Secure oferă posesorilor de carduri posibilitatea de a efectua cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sistemul de plată online 3D Secure permite chiar și cardurile virtuale emise sub licența Visa sau MasterCard.

Indiferent de modalitatea de   plată aleasă, toate plățile vor fi efectuate în RON. Prin acceptarea prezentelor condiții generale, utilizatorul confirma in mod expres ca este de acord cu achitarea catre societate, in integralitate a contravalorii mărfurilor comandate prin magazinul on-line sau in cadrul licitației electronice.

Orice nelamurire privind, modalitatea de plată online prin card va fi adresata de utilizator centrului de relații cu  clienții al băncii emitente a cardului. Este important să vă consultați cu unitatea bancara–emitenta a cardului,   dacă doriți să efectuati plata prin card de debit Maestro, Visa, Visa Electron, Master Card, pentru a afla   regulile de utilizare a codului cardului, înlocuitor al codului CVV2.

Societatea emite factură electronică (denumită în continuare e-factură), în care sunt enumerate produsele comandate, prețul acestora + tariful de receptie marfa (7 lei/produs) și taxa de livrare. Cu acceptarea acestor Condiții de utilizare, Utilizatorul își exprimă acordul să primească e-facturi prin profilul său sau pe adresa de e-mail furnizata.

Societatea nu păstrează informații despre cardurile de credit și de debit și conturile de plată personale ale clienților.